Elcubi BV

Laadpalen

Slimme laadkeuze

Het opladen van je elektrische wagen met een laadpaal is sneller én veiliger dan wanneer dit gebeurt via een stopcontact.

Daarentegen krijg je ook een perfect beeld van het aantal laadbeurten dat heeft plaatsgevonden, alsook de hoeveelheid elektriciteit die tijdens een laadbeurt naar de wagen is gestuurd.

Veiligheid voorop

Vroeg of laat zal iedereen elektrisch rijden. Een laadpaal is ontwikkeld om je auto zo efficiënt én veilig mogelijk te laden. Tijdens het laden wordt er langdurig veel vermogen gevraagd. Een normaal stopcontact is vaak een tijdelijke oplossing.

Door een laadpaal te gebruiken zal de laadtijd een stuk sneller zijn. Bovendien kan je, door middel van je zonnepanelen, je wagen een stuk goedkoper opladen.

Elcubi heeft ervoor gezorgd dat je laadpaal niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is. Vraag naar onze oplossingen op maat!

Toekomst

Een laadpaal is een langetermijninvestering die momenteel geniet van vele voordelen. Waarom je het best kiest voor een kwalitatieve laadpaal of een Wallbox? We lichten het hieronder graag toe.

Wallbox laadpaal Elcubi

Realisaties