Elcubi BV

Zonnepanelen

Natuurlijke energiebron

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Dankzij de steeds beter wordende technologieën, is het vandaag uiterst interessant om een installatie te plaatsen. Met kwalitatieve zonnepanelen kan je goedkoop elektriciteit opwekken.

Kies voor kwaliteit

Elcubi plaatst enkel zonnepanelen van de beste kwaliteit. We werken met BiSol zonnepanelen, waardoor je kan terugvallen op 20 jaar fabrieksgarantie.

De energie die de zonnepanelen opwekken, wordt omgezet naar bruikbare stroom door middel van een omvormer. Elke zonnepaneleninstallatie combineren we met de beste omvormer. Dit wordt bevestigd door een garantieperiode van 10 jaar.

We komen graag langs om de mogelijkheden van jouw project te bekijken. Op basis van de oppervlakte, oriëntatie én hellingshoek brengen we de situatie in kaart. We luisteren naar je wensen en maken een vrijblijvende offerte.

Groene energie

In België is het interessant om een gedeelte van je energie zelf op te wekken via zonnepanelen. Kies je voor een kwaliteitsinstallatie? Dan volgt het rendement vanzelf.

Als geregistreerd aannemer gaat Elcubi verder dan de installatie. De volledige administratieve afhandeling behoort ook tot de werkzaamheden (keuring, aanmelding VREG en netbeheer, …).  

Onze vlotte en eerlijke service-na-verkoop krijg je er gratis bij! Neem nu contact op en ervaar zelf waarom meer dan 1000 tevreden klanten je voorgingen.

hoeveel kosten zonnepanelen_

Realisaties